L.O.Seierskilde Maskinudlejning A/S

L.O.Seierskilde Maskinudlejning A/S blev etableret for mere end 30 år siden af den tidligere ejer, Lars Ole Seierskilde, da de første minigravemaskiner kom på markedet. Firmaet har stille og roligt vokset sig til sin nuværende størrelse via et godt og stabilt kundeunderlag.

Efter Lars Ole Seierskildes død i 2003  har hustruen Bente tegnet firmaet og pr. 1/7 2008 blev firmaet så overtaget af to mangeårige medarbejdere Arne og Lars Mortensen, som begge har været ansat i ca 20 år .

Vi kender firmaet og stort set alle vore kunder.

Det er vores mål at køre firmaet videre i den samme ånd som det startede i. Det er ikke vores mål at blive så store som muligt, men derimod at køre med godt og vedligeholdt materiel,og at have et højt serviceniveau og en god kontakt til kunderne.

Flere og flere virksomheder har gennem årene erkendt, at der er bedre økonomi og større fleksibilitet i at leje frem for at eje materiel til udførelse af mange typer entreprenørarbejde, ligesom gør-det-selv folket har erkendt, at de selv kan løse mange opgaver, når det rigtige materiel kan lejes.

L.O.Seierskilde Maskinudlejning A/S har løbende udvilket sin ekspertise og maskinpark i takt med markedets behov

  • Udlejning af gravemaskiner med fører
  • Udlejning af alle typer materiel uden fører

Hovedvægten i vort maskinprogram ligger på små og mellemstore gravemaskiner med tilhørende udstyr, understøttet af et bredt sortiment af jordflytningsdumpere, minilæssere, pladevibratorer og tromler,skæreudstyr, kabelsøgere,pumper, fejemaskiner, fræsere, lifte, brændeflækkere. flishuggere mm.

Vi lægger stor vægt på, at vores materiel fungerer til kundens tilfredshed. Det er derfor fast procedure, at alle maskiner, efter en udlejning, rengøres og serviceres på vores værksted, inden en ny udlejning.

Vores ønske er at du som kunde er tilfreds.

Åbningstider

Mandag til Torsdag
Fra kl.6.00 til 17.00

Fredag
Fra kl.6.00 til 16.00

Week-end og Helligdage
Efter aftale. Ellers faktureres der 500,-+ moms i Åbningsgebyr

Adressen
Skovledsvej 40 4681 Herfølge Tlf.:56217090

  • Facebook